Graceful Living – Introduktionskurs

Vill du leva ett liv som är mer varsamt och innerligt?

Graceful Living står för gemenskap, skönhet, enkelhet, hållbarhet och en önskan om att skapa ett njutbart liv.

Vill du leva mer varsamt och innerligt? Är du nyfiken på hur du kan skapa ett mer hållbart liv, på alla möjliga olika sätt? Har du någonsin funderat över begreppet “Tidlös skönhet”? Eller begreppet “Cradle to cradle”? Graceful Living är en ideologi som bygger på en kombination av andliga och vetenskapliga idéer och principer, vi blandar biomimik med Helig Geometri, arkitektur med naturens skönhet, allt för att plocka det bästa ur det mesta…

Vi kommer under introduktionshelgen att prata om hur vi kan skapa omsorgsfulla miljöer, hur vi uppnår vardagsmagi, hur man kan känna om en plats är besjälad…
Vi kommer också att beröra ämnen så som feminint ledarskap, mindfulness och energier. Dessutom så kommer vi att diskutera skillnaden på maskulint- manligt, feminint- kvinnligt?

Sist men inte minst så kommer vi att prata om läkande krafter och systerskap…

”Jag fylldes av energi, kraft, lycka och inspiration under de två dagar som vi var tillsammans alla kvinnor som samlats just då. Maten, miljön och människorna tillsammans med orden som fyllde sinnet, musik, moment av stillhet, egen tid, samtal och närvaro gav mig sådan otrolig KRAFT att hemresan kändes som en njutbar del av kursmomentet. Tid att ta in och tänka på allt som jag fått uppleva den helgen! All tid , kraft och pengar som jag gav, fylldes på i än större mått <3” Victoria Wärta Wirtala

En helg fylld med kärlek, närvaro, ny kunskap, systerskap och insikter. Vi har varit på en kraftfull plats i ett underbart hus och fått fantastiskt god och vällagad mat. Jag har kommit närmare min sanning och insett det nödvändiga i att feminint ledarskap måste börja få ta plats i världen” Susanne

Om detta låter intressant så önskar vi dig hjärtligt välkommen till;

Tofvehult kurs och konferensgård utanför Västervik 27-28 oktober 2018.
Kontakta Lena-Marie om du åker kommunalt på lenamarie@gracefulliving.se eller telefon 070-2926351

Kurskostnad: 1900 kr – 5300 kr inkl moms.

Kost och logi kostar 950 kr per person för delat boende. Önskar man eget rum så tillkommer en kostnad på 500 kr.

Vi vill ge människor med olika tillgång till ekonomiska resurser möjlighet att vara med på kursen så vi ber dig betala mellan 1900 kr och 5300 kr per person.
Om du betalar mer än halva vårt maximala önskemål så kommer du att bidra till att vi kan tacka ja till några som inte har så mycket resurser just nu.
Kursavgiften får dras av om man anmäler sig till någon av våra längre utbildningar (skriv på ansökan att du gått introduktionskursen så får du dra av hela kursavgiften)

Tidigare deltagares omdömen:

”Det var två fantastiska dagar i sin rofylldhet. Jag fick så mycket ut av tankarna och känslorna du och övriga kursdeltagare förmedlade. Precis det sammanhang jag behövde och har letat efter så länge. Ditt lugn och de insikter du delade med dig av är precis det jag sökt. Det gör mig stark att fortsätta”
Stina

”Helt fantastisk, upplyftande och inspirerande helg”
Anci

”Tusen Tack för en underbar helg tillsammans med starka kvinnor som bär på all universums kunskap i sitt inre. Jag blev rejält kittlad i min flertusenåriga längtan att blomma ut i min egen Feminina Kraft. Agneta och Lena, ni är så fantastiska inspiratörer. Tack.Tack.Tack ”
Tatjana

”VARM KRAAM o tack för inspirerande kurs”
Ingrid

”Härligt inspirerande och nu vill jag bara ha mer och fördjupa mig ytterligare”
Lena