Ny bok kring konsten att leva varsamt och innerligt från Agneta Nyholm Winqvist

bokrelease

Agneta Nyholm Winqvist, grundare av School of Graceful living och som tidigare gett ut sex böcker om hur man skapar balans och harmoni med hjälp av Feng shui och Wabi sabi på Prisma, kommer nu ut på Hoi Förlag med en av årets vackraste och mest harmoniska titlar: Graceful living – konsten att leva varsamt och innerligt.

Graceful Living

Graceful Living

Vi vet idag att ingenting i livet kan tas för givet. Därför har författaren Agneta Nyholm Winqvist utvecklat konceptet Graceful Living som är en ideologi där man med hjälp av andliga och vetenskapliga idéer kan skapa ett medvetet, varsamt och njutbart liv. I boken finns vägledning för att komma igång och nå det verkligt välgörande och hållbara i livet. Graceful Living erbjuder kraftfull inspiration, kunskap och strukturer för att såväl individen som världen i stort skall komma tillbaka på banan och leva mer hållbart, innerligt och njutbart.

Agneta har valt att behandla en rad ämnen i boken. Bland annat hur vi historiskt har

Baksida av boken

Baksida av boken

behandlat varandra och vår jord och hur du kan bli inspirerad till att på ett mer lekfullt sätt kunna hantera olika svårigheter. Och visar läsaren hur man kan ha nytta av Biomimitiken – läran om hur naturen alltid hittar lösningar som vi människor kan imitera.

Köp boken via bokus: http://www.bokus.com/bok/9789175579405/graceful-living-konsten-att-leva-varsamt-och-innerligt/

Sorry, comments are closed for this post.