Graceful Living –
konsten att leva varsamt och innerligt

Nyhet våren 2018

Graceful Living är en ideologi som med hjälp av andliga och vetenskapliga idéer skapar ett medvetet, varsamt och njutbart liv. Det här föredraget är baserat på boken med samma titel. Författaren Agneta Nyholm föreläsare om hur vi kan göra för att komma igång och nå det verkligt välgörande och hållbara i livet. Graceful Living erbjuder kraftfull inspiration, kunskap och strukturer för att såväl individen som världen i stort skall komma tillbaka på banan och leva mer hållbart, innerligt och njutbart.

Du kommer lära dig om hur vi historiskt har behandlat varandra och vår jord. Du får inspiration till hur du på ett mer lekfullt sätt kan hantera olika svårigheter. Du får ta del av den fantastiska biomimitiken – läran om hur naturen alltid hittar lösningar som vi människor kan imitera. Du kommer framförallt att öppna dina sinnen och din kropp för att börja leva mer varsamt och innerligt.

 ”Graceful Living boken är fylld med klokheter och som en varsam omfamning av själen. Den är fantastisk vackert illustrerad, utan pekpinnar och står för allt som jag anser världen är i skriande behov av. Äkthet, empati, omsorg, hållbarhet, djupare meningsfullhet och ansvarsfullt ledarskap”    ELSEMARIE LARSSON

 

För mer info kontakta:

Agneta Nyholm – info@gracefulliving.se  – 070-643 47 32