Design for Graceful Living – Introduktionsdag

Vill du lära dig inreda och skapa ett hem som är varsamt och innerligt?

Graceful Living står för gemenskap, skönhet, enkelhet, hållbarhet och en önskan om att skapa ett njutbart liv.

Vill du leva mer varsamt och innerligt? Är du nyfiken på hur du kan skapa ett mer hållbart liv, på alla möjliga olika sätt? Har du någonsin funderat över begreppet “Tidlös skönhet”? Eller begreppet “Cradle to cradle”? Graceful Living är en ideologi som bygger på en kombination av andliga och vetenskapliga idéer och principer, vi blandar biomimik med Helig Geometri, arkitektur med naturens skönhet, färg och form allt för att plocka det bästa ur det mesta…

Vi kommer under den här introduktionsdagen att prata om hur vi kan skapa omsorgsfulla miljöer, hur vi uppnår vardagsmagi i vårt hem och hur man kan känna om en plats är besjälad…

Är du intresserad av vår inredningsutbildning är den här dagen värd att prova innan. Du får dra av priset på introduktionsdagen på anmälan till den ettåriga utbildningen.

”Jag fylldes av energi, kraft, lycka och inspiration under den här dagen som vi var tillsammans” Victoria Wärta Wirtala

En helg fylld med kärlek, närvaro, ny kunskap, systerskap och insikter. Vi har varit på en kraftfull plats i ett underbart hus och fått fantastiskt god och vällagad mat”   Susanne

Om detta låter intressant så önskar vi dig hjärtligt välkommen till;

23 augusti – Tofvehult kurs och konferensgård utanför Västervik . Kl 10-00-18.00
Kontakta Lena-Marie om du åker kommunalt på lenamarie@gracefulliving.se eller telefon 070-2926351

Kurskostnad: 1000 kr – 2000 kr inkl moms.

Vi vill ge människor med olika tillgång till ekonomiska resurser möjlighet att vara med på kursen så vi ber dig betala mellan 1000 kr och 2000 kr per person.
Om du betalar mer än halva vårt maximala önskemål så kommer du att bidra till att vi kan tacka ja till några som inte har så mycket resurser just nu.
Kursavgiften får dras av om man anmäler sig till någon av våra längre utbildningar (skriv på ansökan att du gått introduktionsdagen så får du dra av hela kursavgiften)

Kostnad för mat, fika och lokal tillkommer med 350:- för dagen

Tidigare deltagares omdömen:

”Det var två fantastiska dagar i sin rofylldhet. Jag fick så mycket ut av tankarna och känslorna du och övriga kursdeltagare förmedlade. Precis det sammanhang jag behövde och har letat efter så länge. Ditt lugn och de insikter du delade med dig av är precis det jag sökt. Det gör mig stark att fortsätta”
Stina

”Helt fantastisk, upplyftande och inspirerande helg”
Anci

”Tusen Tack för en underbar helg tillsammans med starka kvinnor som bär på all universums kunskap i sitt inre. Jag blev rejält kittlad i min flertusenåriga längtan att blomma ut i min egen Feminina Kraft. Agneta och Lena, ni är så fantastiska inspiratörer. Tack.Tack.Tack ”
Tatjana

”VARM KRAAM o tack för inspirerande kurs”
Ingrid

”Härligt inspirerande och nu vill jag bara ha mer och fördjupa mig ytterligare”
Lena