Handledare och föreläsare

Agneta Nyholm Winqvist

Egneta NyholmAgneta har grundat och driver Graceful Living. Hon är utbildningsansvarig på alla utbildningar. Hon har tidigare skrivit 6 böcker i hur man skapar balans och harmoni; Leva med Feng shui, Feng shui för svenska hem, Feng shui för svenska trädgårdar, Feng shui för själen, Feng shui för moder jord och Wabi sabi – tidlös visdom. Hennes böcker har sålt i över 250.000 exemplar och översatts till flera andra språk. Agneta avslutar just nu arbetet med boken Graceful Living, som behandlar hennes egen filosofi.

 

Lena Marie Göransson

Lena Marie GöranssonLena Marie Lindberg Göransson är ansvarig för skolans inredningsutbildning och driver sin egen kursgård Tofvehult- a way of life utanför Västervik som är certifierad enligt Graceful Livings principer. Hon älskar att skapa harmoniska miljöer och att få människor att må bra, ett av sätten är genom att laga god mat. Hon anser att det finaste som finns är att finnas där för andra och att få ta hand om dem. Lena brinner för att skapa läkande, harmoniska miljöer, både inne och ute. Tofvehult ligger mitt i de trolska småländska skogarna, där en känsla av lekfullhet och sagornas magiska värld ständigt är närvarande. Lena är den du möter när du ansöker till inredningsutbildningen eller har frågor.

Marie Barthelsson

mariebMarie Barthelsson är tillsammans med Agneta huvudlärare på inredningsutbildningen hon är en underbar livsinspiratör som brinner för inredning, naturen och hälsa. Hon är en mycket uppskattad föreläsare. Hon skiner oftast som solen och man blir glad bara av att ha henne i närheten. Marie är inredare och färdig inredningsarkitekt våren 2014, feng shui konsult och heminredare på Ikea. Marie anser att skapandet av den tidlösa skönheten, sinnligheten och harmonin i våra miljöer är en viktig del av det som vi människor behöver för vår hälsa och livskraft.

Sebastian Åsberg

sebastianasbergNär Sebastian Åsberg sätter igång och berättar om naturens design sitter ofta våra deltagare som tända ljus. Han kan med sitt brinnande intresse väcka liv i gammal kunskap som finns i oss alla. Han kan visa naturens brillianta sätt att designa för gott liv på ett sätt som verkligen berör. Sebastian är designer och möbelsnickare, driver firman Åsberg Design sedan 1992. Sebastian är ansvarig tillsammans med Agneta för delen som handlar om andlighet och vetenskap. Sebastians specialkompetens ligger på Helig geometri, naturens visdom och ny vetenskap kopplat till andlighet och människans medvetande.

Malin Selin

Malin-rez2BIGMalin är projektledare i multidisciplinära projekt inom industri och kraftproduktion. Hon är en fena på att hitta säkra, effektiva och lönsamma lösningar. Hon cochar även projektledare och projektorganisationer. Det är en kvinna med mycket värme, stort hjärta och förmåga till ledarskap. Malin leder till största del män men gör det utifrån ett feminint ledarskap. Hennes passion är ledarskapsfrågor, andlighet och ledarskap och biomimitik, det vill säga läran om hur naturen designar vackra hållbara lösningar. Hon är en stor tillgång som handledare till ledarskapsutbildningen, det är få människor som kan lotsa andra människor med så mycket humor till sin fulla potential som hon kan.

Marianne Holmberg

mariannehMarianne Holmberg är en fena på samarbete, systerskap och nätverkande, Marianne har stort kontaktnät i arbetslivet och brinner för att förmedla mötet mellan det maskulina och feminina. Marianne förmedlar våra föreläsare genom sitt företag Holmbergstalare. Vill du ha kontakt med våra lärare och föreläsare kontakta Marianne på www.holmbergstalare.se  eller på telefon 019-314130, marianne@holmbergstalare.se

Cathrine Bülow

Cathrine BulowCathrine är Webbredaktör och ansvarig utgivare på Ekobyggportalen och föreläser på skolans inredningsutbildning. Hon har ett mångårigt intresse för ekologiskt byggande. Har studerat arkitektur (KTH och ”Bärkraftigt byggande och boende” — Dalarnas högskola), biologi, miljövård, hållbar stadsplanering. Har tidigare arbetat med miljö- och naturvårdsfrågor på myndighet och företag, bl.a. som handläggare för biologiska mångfaldsfrågor i odlingslandskapet, naturguide och med HMS-frågor inom industriell verksamhet. Hjärtefrågor är grön stadsbyggnad, byggmaterial och kopplingen mellan hälsa och byggande/boende.