Kvinnans kraft – 2 dagars helgkurs

Är du kvinna och vill sträcka ut dina vingar? Välkommen till en tvådagarskurs som handlar om kvinnans kraft i ett historiskt perspektiv. Vi kommer att titta på vad som hittills hindrat kvinnor, vad vi kan lära av historien och vad som behövs för att få kvinnor att må skamlöst bra och bjuda upp till dans. Kursen är en introduktion till skolans 18 månader långa ledarskapsutbildning för kvinnor.

Helgen kommer att bjuda på mycket spännande kring kvinnohistoria och vad kvinnor behöver värna om i framtiden. Vi ska titta på hur vi kan bära vår historia och våra sår med stolthet, hur sant systerskap skapas, hur feminint ledarskap ser ut. Vi kommer att hämta hem saker som tagits ifrån kvinnor och lära oss hur vi ser till att må skamlöst bra och njuter av att vara kvinnor. Det blir allt från föredrag, meditationer, gudinneyoga till sång och dans.

Presentation föreläsare

Agneta Nyholm har arbetat med kvinnors personlig och andliga utveckling i snart 30 år och driver idag School of Graceful Livings ledarskapsutbildning för kvinnor. Agneta är TEDx föreläsare, samhällsdebattör, futurist och opinionsbildare. Hon driver värdegrunds, livsstil, jämställdhet och hållbarhetsfrågor. Agneta är författare till nio böcker som sålts i över 250 000 ex där hennes senaste handlade om kvinnohistoria som omnämnts som ”Århundrades viktigaste bok”.

Om detta låter intressant så önskar vi dig hjärtligt välkommen till;

24-25 augusti – Tofvehult kurs och konferensgård utanför Västervik. Lördag 10.00-18.00 och Söndag 9.00-15.00
Kontakta Lena-Marie om du åker kommunalt på lenamarie@gracefulliving.se eller telefon 070-292 63 51

Kurskostnad: 1900 kr – 4500 kr inkl moms.

Vi vill ge människor med olika tillgång till ekonomiska resurser möjlighet att vara med på kursen så vi ber dig betala mellan 1900 kr och 5000 kr per person.
Om du betalar mer än halva vårt maximala önskemål så kommer du att bidra till att vi kan tacka ja till några som inte har så mycket resurser just nu.
Kursavgiften får dras av om man anmäler sig till någon av våra längre utbildningar (skriv på ansökan att du gått introduktionsdagen så får du dra av hela kursavgiften)

Kost och logi tillkommer: 24-25/8 kostar 1250:- för två dagar, då ingår alla måltider inkl. middag och frukost, samt övernattning med lakan och handdukar.

Tidigare deltagares omdömen:

”Det var två fantastiska dagar i sin rofylldhet. Jag fick så mycket ut av tankarna och känslorna du och övriga kursdeltagare förmedlade. Precis det sammanhang jag behövde och har letat efter så länge. Ditt lugn och de insikter du delade med dig av är precis det jag sökt. Det gör mig stark att fortsätta”
Stina

”Helt fantastisk, upplyftande och inspirerande helg”
Anci

”Tusen Tack för en underbar helg tillsammans med starka kvinnor som bär på all universums kunskap i sitt inre. Jag blev rejält kittlad i min flertusenåriga längtan att blomma ut i min egen Feminina Kraft. Agneta och Lena, ni är så fantastiska inspiratörer. Tack.Tack.Tack ”
Tatjana

”VARM KRAAM o tack för inspirerande kurs”
Ingrid

”Härligt inspirerande och nu vill jag bara ha mer och fördjupa mig ytterligare”
Lena