Omdömen

Sagt om våra föredrag:

Ett föredrag som grep tag i mig och ruskade om mig men framförallt lyfte mig. Jag imponerades av det osentimentala framförandet fullt av humor. Jag grät och skrattade men framförallt lyssnade jag och tog till mig. Hädanefter tänker jag ta ut mitt liv i förskott.


Christina T Fjällström

 

Jag vill tacka för en av de mest gripande och intressanta föreläsningar jag varit på (arrangör svensk näringsliv). Jag är så glad att jag gick med i ett annat företagarprogram, det är härligt med öppna positiva kvinnor som sporrar och inspirerar varandra!


Annette Lindow

 

Säkert har många fått ett och annat att tänka på efter denna kraftfulla föreläsning


Stenungsundsposten Margareta Andersson

 

Satt och fundera över vad den här tjejen hade att berätta om lusten till livet för en grupp manliga tjänstemän . Att döma av publikens respons, så är svaret MYCKET


Ron Watson

 Sagt om Leadership for Graceful Living

”Vilken tur att jag vågade!! Det var med skräckblandad förtjusning som jag började den andliga ledarskapsutbildningen i febr 2009. Efter att jag nu gått tre moduler av nio vill jag säga att undervisningen vida överträffar mina förväntningar. Jag njuter av att i djupet lära känna mig själv och jag njuter av samvaron med de övriga deltagarna. Tack, Agneta, Marja och Susanne, för att ni delar med er av er kunskap”

/Deltagare

Jag ville bara tacka för en helt fantastisk första helg! För mig var det som en lång, lång resa, men också att äntligen komma hem. Komma hem i mig själv, komma hem till ett systerskap jag inte trodde fanns. Jag ser fram emot nästa kurstillfälle, men jag bär också med mig allt. Det ni gör är något alldeles enastående, och jag är så djupt tacksam för att jag är med i det. Så, TACK, Agnetha, och tack alla som har förvekligat denna utbildning.

Men kärlek /Kajsa

Tack för ytterligare en underbar, lärorik helg som för mig närmare mig själv och Det Högsta Goda och mina älskade systrar.


/Annika G

Kursen är helt underbar och jag kommer hela tiden till nya höjder.


/Annika E

Det var alldeles underbara dagar…


/Kerstin

Allt var fantastiskt! Jag är fortfarande alldeles lyrisk…


/Anna-Karin

Det var verkligen givande dagar på många plan och som fortsätter att verka i mig.


/Anna

Tack för en fantastisk helg! Den var svår, rolig, svart, vit, full av hopp men även förtvivlan. Omtumlande med andra ord…


/Anna

Tack för en omtumlande, underbart skön helg.
En helg som får mig att känna mig ”hemma”.
Känner mig varm och flödande i mitt inre.


/Annika

Det var magiskt!


/Birgitta

Jag vill tacka er alla som var med och ordnade allt så bra för oss på denna utbildning!


/Anna-Karin