Umeå

Kvinnans kraft:

Är du kvinna och vill kunna din historia? är du man som gärna vill se kvinnor blomstra? Välkommen till en kväll som handlar om hur vi tar oss bort från ett ofruktsamt könskrig till en härligt skön tango. Den här kvällen handlar om kvinnans kraft i ett historiskt perspektiv. Vi kommer att titta på vad som hittills hindrat kvinnor, vad vi kan lära av historien och vad som behövs för att få kvinnor att må skamlöst bra och bjuda upp till dans.

Axplock ur seminariet

Sönderslagna kvinnostatyer – Maria och Freyakulten – 300 avrättade kvinnor – mörkläggning och förvrängning av kvinnohistoria – Att lära av historien och bära sin sår med stolthet – Läkningen mellan män och kvinnor

Presentation föreläsare

Agneta Nyholm har arbetat med kvinnors personlig och andliga utveckling i snart 30 år och driver idag School of Graceful Livings ledarskapsutbildning för kvinnor. Agneta är TEDx föreläsare, samhällsdebattör, futurist och opinionsbildare. Hon driver värdegrunds, livsstil, jämställdhet och hållbarhetsfrågor. Agneta är författare till nio böcker som sålts i över 250 000 ex där hennes senaste handlade om kvinnohistoria som omnämnts som ”Århundrades viktigaste bok”.

Kvällseminarium/Inspirationsdag: Kvinnans kraft

Umeå 2 April kl 18.30-21.00 Entré 350:- inkl moms anmäl dig här:

Umeå  3 april kl 13.00-20.00 Dagskurs: 1295:- inkl moms  och förtäring-  anmäl dig här:

Övriga platser i landet:

Sundsvall: 27-28 mars
Umeå: 2-3 april
Nyköping: 8-9 april
Gävle: 15-16 april
Göteborg: 19-20 september
Stockholm: 1-2 oktober
Härnösand: 20-21 november

Helgkurs: Kvinnans kraft Västervik – Tofvehult  
18 månaders ledarskapsutbildning
1 årig inredningsutbildning
1 dags introduktionskurs

Vill du se vilka andra föredrag jag har?  eller vill du att jag besöker din arbetsplats? Klicka här