Anmälan till utbildning

Vilken utbildning vill du anmäla dig till?

Graceful Living – Introduktionskurs

Graceful Living är en ideologi som syftar till att skapa ett medvetet, varsamt  och njutbart liv. Livsstilen bygger på en kombination av andliga och vetenskapliga idéer och principer som fint sammanvävda visar på hur vi kan göra verkligt välgörande och hållbara förbättringar i våra liv. Funderar du på att gå någon av våra längre utbildningar kan vi rekommendera att gå denna introduktionskurs först, kostnaden från den får du dra av om du sedan väljer att gå en av våra längre utbildningar.

Design for Graceful Living

Ettårig yrkesinriktad inredningsutbildning med fokus på hälsa och hållbar utveckling för dig som vill lära dig att inreda och besjäla privata och offentliga platser. En utbildning som präglas av tidlös skönhet, harmoni/balans, grönt tänkande, gamla traditioner som  de österländska lärorna feng shui och wabi i samspel med naturbaserad teknologi.

Ladda ner anmälan i pdfAnsökningsblankett: Design for Graceful Living

 

Leadership for Graceful Living

Vill du stärka dig själv och inspirera andra i en varsam hållbar riktning. Då är detta utbildningen för dig. Utbildningens djupaste syfte är att underlätta för människor att leva ett liv som bäst beskrivs som Graceful Living. Medlet för att nå dit är att skapa medvetande och kontakt mellan olika delar inom dig och gentemot din omgivning, både på en fysisk, mental och andlig nivå. Kursen ger därigenom dig möjlighet att se och utveckla dina inre unika gåvor och din kraft.

Ladda ner anmälan i pdfAnsökningsblankett: Leadership for Graceful Living

 

Ladda ner PDF-blanketten, skriv ut och fyll i ansökan.
Posta ifylld ansökan till:

School of Graceful Living
Nybrogatan 19
SE 871 31 Härnösand

Du kan också scanna in ifylld blankett och skicka elektroniskt till e-post: info@gracefulliving.se

Räkna med att det tar ca en vecka för oss att gå igenom din ansökan innan du får besked om du blivit antagen eller ej.