Sinnliga Sköna Trädgårdar

  • Måndag 27 maj 2024 kl.18.30, online workshop

Välkommen till en workshop där vi utforskar konsten att skapa sköna och sinnliga trädgårdar. Under denna inspirationskväll kommer du att lära dig grunderna för hur man ramar in en trädgård och hur man ska tänka när man väljer färg, form och material, samt hur man skapar en inbjudande entré och avkopplande viloplatser. Vi kommer också att utforska vad som ger liv och rörelse på ett harmoniskt sätt i trädgården och vad som ger den rätt symbolik.

Vi möts över zoom under ca 1.5 timme.

295 kr

Agneta Nyholm författare till många böcker om balans och harmoni, bland annat Feng shui för svenska trädgårdar och Graceful Living, kommer att guida oss genom denna workshop där hon väver samman sina kunskaper om feng shui, wabi sabi, återbruk och graceful living.

Lär dig att skapa en skön oas där du kan vila, hämta kraft och förundras av naturens skönhet, mångfald och läkande kraft. Det är du värd!

Varmt välkommen!

Föreläsare

Agneta Nyholm

Agneta är författare till åtskilliga böcker inom feng shui, inredning, arkitektur, trädgård och design. Hon brinner för omsorgsfulla inredda miljöer och är känd för att vara en fena när det gäller att inspirera och entusiasmera människor! Hon är grundare av Sofiainstitutet och har utbildat feng shui konsulter och inredare i 20 år.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 Jag vill prenumerera på ert nyhetsbrev som kommer ca en gång i månaden.

Namn
E-post