Agneta Nyholm
Malin Cederblad
Marie Barthelson

School of Graceful Living drivs av Agneta Nyholm och Malin Cederblad.

Agneta har drivit utbildningsverksamhet i drygt 30 år och är författare till 12 böcker, bland annat om Feng shui, som gjorde henne till en förgrundsperson inom ämnet i Sverige. Hon har drivit Nordic School of Feng Shui i tio år, men sålde skolan 2012 för att jobba med inredning och design med mer fokus på hållbar utveckling. Hon undervisar även i onlinekursen Besjäla ditt hem. Agneta är utbildningsansvarig på School of Graceful Living.

Malin är verksamhetsansvarig och det är henne du möter när du söker till utbildningarna. Malin har studerat vid NCS Colour Academy och har ett stort intresse för hur man kan skapa miljöer där människor trivs och mår bra. Hon fascineras över hur man med hjälp av utformning, material, kulör och belysning kan påverka hela upplevelsen. Att också leva på ett sätt som gynnar vår jord och att hitta mer hållbara lösningar i vardagen är någonting som hon brinner för. Malin har en förkärlek för det handgjorda och det textila hantverket.

Marie Barthelsson är inredningslärare på den ettåriga utbildningen Design for Graceful Living. Hon har jobbat i många år med inredning. Hon är skolans solstråle som brinner för den goda inredningen och för att människor ska må bra.

Under utbildningen kommer du även att få träffa föreläsare inom olika kunskapsområden.