Inredning och neurodesign

  • Webbinariet är inspelat och kan ses om och om igen. Längd ca 1 h 27 min.

Välkommen till ett webbinarium som tar dig in i en spännande värld för att se hur färg, form och ljus leker med ditt inre välbefinnande men även hur det påverkar dina hjärnfunktioner.

Neurodesign handlar om hur du kan använda kunskap om hjärnan, hur den fungerar och reagerar på olika element. Vad händer i vår hjärna när vi ser olika antal saker, när vi tittar på något vackert eller när du känner på en skrovlig yta? Naturen, skönheten, arkitekturen och inredningen kan hjälpa dig må så bra som möjligt men du behöver veta på vilket sätt.

Lär dig om din egen inre rymd och hur den reagerar och interagerar med de fysiska miljöer du befinner dig i. När du vet det kan du anpassa och berika den yttre miljön och inredningen så att din hjärna, och i förlängningen du, mår så bra som möjligt.

Lär dig inreda med hjärtat – så blir din hjärna glad!

295 kr

Föreläsare

Agneta Nyholm

Agneta är författare till åtskilliga böcker inom feng shui, inredning, arkitektur, trädgård och design. Hon brinner för omsorgsfulla inredda miljöer och är känd för att vara en fena när det gäller att inspirera och entusiasmera människor! Hon är grundare av Sofiainstitutet och har utbildat feng shui konsulter och inredare i 20 år.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 Jag vill prenumererar på ert nyhetsbrev som kommer ca en gång i månaden.

Namn
E-post