Design for Graceful Living

Vill du skapa en plats, ett hem eller en arbetsmiljö med inspiration, omsorg och livsglädje

Skapa en plats där livet är skönt

– Hur skalar man av en plats för att göra den mer personlig? Låt omgivningen bli livgivande för att den ska kännas inbjudande och avslappnande.

Skapa en plats där livet är vackert

– Det finns vetenskapliga bevis och metoder för att kunna se vad som är vackert. Lär dig hur man ser och skapar tidlöst vackra miljöer.

Skapa en plats där livet är gediget

– Genom att satsa på kvalité och hantverk får man även det unika som inte kan återskapas. Det skapar en värdighet att få bort oss från slit och släng mentaliteten.

Skapa en plats där livet är besjälat

– Det märks om det finns en tanke och omsorg bakom, det ger platsen sin själ. Det handlar om att du bryr dig om livet på platsen och hur det påverkar.

Skapa en plats där livet är hållbart

– Design for graceful living ger dig en gedigen utbildning som gör att du kan arbeta på en professionell nivå med inredning. Lär dig om material och hur biomimitiken påverkar designprocesser för en hållbarare framtid.

 

 

Ladda ner anmälan i pdfAnsökningsblankett: Design for Graceful Living
 

Citat från tidigare deltagare

”Jag har inte bara lärt mig inredning, vilket är ungefär det bästa jag vet. Utan också för att ni lärt oss att vara totalt hängivna vår egen inre ton”. 

”Måste säga att detta var något av det roligaste jag har gjort. Att få läsa och inspireras av de fantastiska ämnen som kursen innehåller var en sann lycka”

”Det var en jätteintressant kurs. Jag åkte hem full av inspiration och jag är supernöjd!!!!!” 

Vill du veta mer innan du anmäler dig?