Sinnliga sköna hem

  • Måndag 15 april 2024 kl.18.30, webbinarium

Längtar du efter att skapa ett hem som både är sinnligt och sensuellt? Vill du ha ett hem där du känner dig trygg och omhändertagen?

Varmt välkommen till en kväll där vi utforskar konsten att skapa en plats där alla dina sinnen får näring. Vi kommer att dyka in i djupet av dina drömmar. Vi utforskar vilka önskningar du har för dig själv och ditt hem. Tillsammans upptäcker vi vilken inredning och vilka färger och former som inspirerar dig mest.

Vi möts över zoom under ca en timme.

Gratis

Du kommer att bli mer medveten om hur omgivningen påverkar dig. För trivsel och njutning behöver vi använda mer än bara synen. Vi behöver öppna alla sinnen och på ett medvetet sätt ta in intryck genom hörsel, känsel, doft och smak. Allt detta bidrar till ett rikare liv med fler nyanser på färgpaletten. Var med och låt dig inspireras att skapa det hem du längtar efter! Ett hem som bär dig in i framtiden på ett varsamt och skönt sätt.

Föreläsare

Agneta Nyholm

Agneta är författare till åtskilliga böcker inom feng shui, inredning, arkitektur, trädgård och design. Hon brinner för omsorgsfulla inredda miljöer och är känd för att vara en fena när det gäller att inspirera och entusiasmera människor! Hon är grundare av Sofiainstitutet och har utbildat feng shui konsulter och inredare i 20 år.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 Jag vill prenumerera på ert nyhetsbrev som kommer ca en gång i månaden.

Namn
E-post